Servera tillsammans med helstektkycklingfilé och exempelvis potatisgratäng, eller varför inte ris. Här på bloggen tänkte jag erbjuda ett tips om en riktigt god fredagsmiddag i form av kycklingfilé med smakrik sås
Servera nystektakycklingfiléer med ris och en sallad. Bryn kycklingfiléerna runt om, krydda och efterstek 15-20 minuter i ugn 200° C. 550 g kycklingfiléer
Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. Servera med ett enkelt, men smakrikt mos och snabbt smörstekta grönsaker och det snabb- och lättlagade fredagslyxet är ett faktum
Bryn kycklingfiléerna på hög värme och lägg dem på en ugnsfast form. Ca 600 g kycklingfilé (ca ett bröst per person). Relaterat Ca 600 g kycklingfilé (ca ett bröst per person)
Värm pitabröden och lägg salladsblad, salsa och kycklingfilé i bröden. Pensla kycklingfiléerna med ketjap manis, peppra lätt och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 1 minut per sida. 4 skiva kycklingfilé
Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten, ca 20 min. Låt svalna något. Skala och skär i mindre bitar. Koka haricots verts mjuka i lättsaltat vatten 4-5 minuter
Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. 2 st kycklingfiléer. Börja med kycklingen. Blanda smör, soja, svartpeppar, ingefära och timjan i en liten skål