Enligt mina barn så äter vi ALLTID kyckling. Gör såsen under tiden. Lägg över i en ugnsfast form och låt dom steka klart mitt i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter, beroende på hur tjocka dom är
Fyll kycklingen med blandningen och lägg den i en ugnsform. Men det finns en hel del godingar från tidigare år under fliken Påsk i receptskafferiet, så jag hoppas att det inte ska gå någon nöd på er
Men han var tvungen att jobba över och vi som skulle i väg på kvällen var tvungen att äta i hyfsad tid, så istället för grillen blev det stekpanna och ugn som gällde
Olja in en ugnsfast form och skär rödbetorna i ½ cm tjocka skivor och lägg i formen. Det är alltid extra roligt att äta efter säsong då råvarorna smakar som bäst
Häll i olivoljan under tiden, tills lagom konsistens. Sätt ugnen på 175 grader. Låt stå i ugnen ca 10-15 minuter (använd gärna termometer till filéerna, så riskerar de inte att bli torra - de är klara vid 70 grader
Till kycklingen hade vi skivad potatis som ugnstektes med olja, persillade, timjan och citronsalt. Jag hade sås över från en annan middag tidigare i veckan
Lägg filéerna i en ugnsfast form och pensla lite flytande smör och några droppar soja på varje filé. Hon äter och fikar på bestämda tider och ligger bredvid morfarn och lyssnar på "Lasse Stefanz" senaste CD
Kryddade fileer redo för ugnen. 4 kycklingfileer (tinade). Lägg ugnen på 200 grader. In i ugnen 15 minuter, under tiden blandar du ihop Bearnaisesåsen och grädden, salt & peppar. Häll över kycklingen och in i ugnen ca 10 minuter igen. 4 kycklingfileer (tinade)