Ställ ugnen på 250 grader och använd gärna grillfuktion om det finns, annars så använder ni helugnsvärme. Ställ formen i mitten av ugnen och ställ en klocka på ca 17 minuter. När klockan ringer så vänder ni på fileérna och låter dem ligga i ca 20 minuter till i ugnen
Sätt ugnen på 200 grader. Baka i ugnen i ca 25 minuter. Mixa eller hacka ingredienserna till fyllningen. Skär ett snitt genom varje kycklingfilé, utan att de delas
Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min
Gratinera mitt i ugnen i 225 grader i ca 20 minuter. Tina filéerna och dela varje filé i 4 bitar. Hetta upp en stekpanna och stek kycklingen med salt och peppar
Sätt ugnen på 200 grader. Sätt i mitten av ugnen och tillaga med folie på i 30 minuter, ta sedan bort folien och tillaga ytterligare 10 minuter utan folie
Ångkoka dem i ca 15 minuter, eller sätt in dem i ugnen på 200º i ca 15 minuter. Bryn svampen i 1 msk smör, med den hackade löken, blanda i ½ dl hackad persilja, låt kallna