En lättlagad kycklingrätt som är enkel att förbereda och sedan bara stoppas in i ugnen när gästerna kommer, om man nu vill ha den som bjudrätt…annars fungerar det att förbereda kvällen innan och ställa in i kylen för att gratinera dagen efter när det är dags att äta middag
Ingredienser Portioner. 4 4 kycklingfiléer 1 tsk olja salt och peppar Rotmos 50 g smör 200 g kålrot 400 g potatis 3 morötter Kålrabbi 1 dl vatten 1 dl socker 1/2 dl ättiksprit (12 %) ca 300 g kålrabbi 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Foto. Pia Ca 424 kcal/port med potatis Ca 246 kcal/port utan potatis 4 port 8 potatisar 1 msk smör&rapsolja salt och peppar 20 g hasselnötter 4 kycklingfiléer ca 125 gr/st 1 tsk smör&rapsolja salt och peppar 2 dl hoi sin sås Gör så här