Kycklingfileer recept

Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)

Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)

Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Kycklingfileér i ugn med jasminris

Kycklingfileér i ugn med jasminris

Obs tänk på att olika personer gillar olika mycket krydda, Kryddorna i receptet är ungefärliga mått då vi inte själva mätte hur mycket krydda vi hade
Ostfyllda kycklingfiléer med bacon

Ostfyllda kycklingfiléer med bacon

Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie. Linda bacon runt alltihopa, se gärna till att skarvarna hamnar neråt
Kycklingfiléer inlindade i bacon

Kycklingfiléer inlindade i bacon

Sätt ungen på 200 grader. Blanda och krossa alla kryddor i en mortel, ha sedan i olivoljan och blanda till en smet med en sked
Getostfyllda kycklingfiléer

Getostfyllda kycklingfiléer

Skär en ficka i filéerna och stoppa i getost. Linda baconskivor runt om och krydda med. grillkrydda. Bryn runt om i matfett, lägg över i ugnssäker form