Vispa ihop cremefraiche, grädde, vatten, fond, senap och soya. Dela kycklingfiléerna på längden. En god kycklingrätt med knaperstekt bacon - Mumsfilibabba
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Linda nu baconskivor runt filéerna och fäst ev med tandpetare. Blanda ihop crème fraiche, grädde, basilika och pressad vitlök
Linda baconskivorna runt om filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Rör ihop crème fraiche, grädde, chilikrydda och hackad basilika och häll över filéerna
Strö baconet över kycklingfiléerna och häll på såsen. Skär baconet i små bitar och stek. Blanda crème fraiche, grädde, soja, sambal oelek och smulad fetaost
Mixa fetaost och blanda med crème fraiche, smaka av med honung, salt och peppar. Fördelen med rotsaker är ju att det inte blir så mycket points och då kan man ju lyxa å vira in kycklingen i bacon och få massa goda smaker