Tillsätt grädden, CremeBonjour Cuisine och låt allt koka några minuter. 700 g kycklingfilé. 2½ dl CremeBonjour Cuisine med smak av karl johan svamp och champinjoner
Putsa kycklingfiléerna och gör sedan ett rätt så djupt snitt i dem. När du sedan lagt dem i en ugnssäker form täcker du kycklingfiléerna med ungefär ett halvt paket bacon per filé, beroende på storleken och på hur mycket bacon du själv vill ha
Alla bloggar med dignitet har en gästbloggare och nu presenterar även Livet på Backastrand min mamma Gun som gjorde en enligt utsago världens bästa kycklingfilé här kommer receptet som kanske kan passa inför helgens mys
Skär fickor i kycklingfiléerna som du fyller med några blad spenat och ca 2 tsk av vitlöksosten. 4 kycklingfiléer. 100 g Crème Bonjour Extra vitlöksost
Rör ner crème fraiche, chilisås och crème bonjour vitlök. ca 600 g tärnad kycklingfilé. 100 g crème bonjour vitlök. ca 600 g tärnad kycklingfilé. 100 g crème bonjour vitlök
Men idag tänkte jag bjuda på en enkel formrätt som har några år på nacken, så en av huvudingredienserna har lyckats utgå ( läs creme fraiche med med blue cheese)
Ha kvar stekskyn i pannan och häll på creme fraiche och mellangrädde, jag hade lite soltorkade tomater kvar som jag hällde i och smakade av med balsamvinäger och koka ihop