Lägg frystakycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de iugnen när man kommer hem från jobbet
Lägg dem på bädden av de frysta wookgrönsakerna och paprikan. Smidig och smarrigkycklingfiléiugn. Problemet är att jag just nu också försöker att hålla mig borta från mejeriprodukter så det blir en utmaning att fiska upp en kycklingfilé ur den här sjön
Lägg kycklingfiléerna, frysta eller tinade, i en ugnsfast form. Är kycklingenfryst tar det nästan en timme, ta ut och skär ikycklingen för att kolla om den är färdig
½ pkt philadelphiaost med basilikahackadbasilika (fryst funkar alldeles utmärkt). I går blev det just precis så i vårt kök, kycklingfiléer fylldes enligt "man-tager-vad-man-haver"principen och resultatet blev hur gott som helst
Torka av betorna och lägg dem på en saltbädd, med snittytan nedåt, i en ugnssäker form. Tvätta betorna, skär av en bit där blasten sitter så att betorna kan stå upprätt i formen