kycklingfilè fylld med mozzarella, soltorkade tomater och inlindad i bacon. Kallar det för italiensk kycklingfilè, om man vill kan man byta ut bacon mot parmaskinka eller pancetta för ännu mer italienskt
Men tiden kan skifta beroende på hur stora kycklingfilérna är och hur många man har i ugnsformen. För att inte baconen ska bli brända så lägger jag ugnsfolie över ungsformen som jag lagt kycklingen i
Älskar verkligen kycklingfilé så därför får det vara det första inlägget i mat recept. Ingredienser 4 pers 4 kycklingfiléer 1/2 tsk salt 1 krm vitpeppar 4 rökt skinka 8 stora bailikablad 4-8 skivor ost t. ex prästost, västerbotten ost ca 8 bacon Sätt ugnen. 4 kycklingfiléer
Dela kycklingfilén vågrätt, så att det blir som två plattor. Lägg sedan kycklingpaketen ovanpå baconet som då ska vara uppradat som en duk så att du kan rulla runt baconet så att det täcker kycklingen