Linda parmaskinka runt kycklingfiléerna. Skär upp kycklingen i skivor och ringla över pesto. Du behöver4 portioner4 kycklingfiléer1 påse marinad till kycklingÖrtsaltSvartpeppar1 förp. parmaskinka1 burk grön pestoFärsk basilikaGör såhärLåt kycklingfiléerna ligga i marinaden 1-2 timmar. 4 kycklingfiléer
or parmaskinka. Mixa sedan färskosten, fårosten och peston. 2st Kycklingfiler2msk Olivolja + 2msk Flytande honung + 1tsk Rosmarin till glaze4msk Fårost4msk Philadelfiaost, original2msk Röd pesto2st Skivor parmaskinka2-3st Kvisttomater, modell större½st Rödlök2msk Balsamvinäger4msk Olivolja1tsk OreganoSalt & svartpeppar från kvarnFärsk basilika10st Gröna oliver med piementoSåhär kan man göra
La dit kycklingfilé och linda ihop till paket. Jag tog en parmaskinaskiva i taget och bredde ut färskosten som jag blandat med egengjord pesto, givetvis går det lika bra att köpa färdig pesto
Jag steker tunna skivor kycklingfilé i hemmagjord tandoorikrydda och serverar sedan i ett salladsblad tillsammans med grönsaker och en klick raw cream cheese som jag gjort i förväg (eller vanlig cream cheese såklart)
Man kan säkert byta ut fläskköttet mot kycklingfilé som man bankar ut. Täck med parmaskinka. Jag bytte ut peston mot mitt eget recept och färskosten mot en med vitlökssmak
Dela kycklingfiléerna på längden och trä eventuellt upp dem på spett. Salta och peppra dem, pensla med pesto och rulla in bitarna i varsin skiva parmaskinka
soltorkade tomater, olivolja, salami, parmaskinka, parmesan, pesto, ostar. Soltorkade tomater (de som inte ligger i marinad), pesto och parmesan är otroligt gott att smaksätta mat med och i och med att det smakar så mycket behöver man inte använda så mycket
Linda in kycklingfiléerna i skinkan och peppra med rätt mycket svartpeppar. En riktigt god och lyxig pasta som passar lika bra till påsk som till söndagsmiddagen, perfekt kombination med sältan från den Toskanska prosciutton och nötigheten från peston, väl avsmakat med lite tryffel