Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått lite ytlig färg
Lägg i curry, salt, peppar och resten av crème fraichen, och låt sjuda på svag värme. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg sedan filéerna i en ugnssäker form och låt stå i ugn ca 30-40 minuter. 2 stora kycklingfiléer
Krydda dem med salt och orientalisk curry. (Jag använder rätt mycket curry. Tina 4-5 kycklingfilér. In med lergrytan i kall ugn, på nedersta falsen, vrid till 200 °C och låt stå i ca 60 - 70 min, beroende på de grova bitarna kyckling. 4-5 st ca 1 kg Kycklingfiléer. 1 tsk Orientalisk curry
Lägg kycklingen i en insmord ugnsform och grädda i mitten av ugnen i ca. Curry. Currysås. Koka upp grädden tillsammans med kycklingfonden och curryn i en kastrull
Skär kycklingfiléerna i portionsbitar och lägg dem i en ugnsfast form. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa upp 3 dl grädde och blanda i curry, sambal oelek och mango chutney. Krydda och ställ in i ugnen i ca 30-35 minuter tills den fått fin färg. 1 kycklingfilé per person. 1 tsk curry
Krydda kycklingfileerna med peppar, salt, curry och paprika och bryn dom sedan i en stekpanna. Marinerad kycklingfile6 kycklingfilerSaltGrovmalen svartpepparCurryPaprikaSmör1 msk citronsaft3/4 hackad röd paprika3/4 hackad gul paprika1 finhackad röd chiliMarinad0,5 dl citronsaft1 dl rapsolja0,5 dl olivolja4 msk hackad persiljaSätt ugnen på 200 grader. Lägg sedan över dom i en smord ugnsform och låt dom eftersteka i 20-25 min
Dela kycklingfiléerna i ganska stora bitar och lägg i en ugnsfast form och salta lite lätt. Jag förberedde dagens middag genom att ta upp en påse kycklingfilé från frysen igår och förvarade i kylskåp fram till middagsdags i dag
Lägg över i en ugnsform efterhand och blanda ner tärnad mango. Koka upp matlagningsgrädde, krossade tomater, curry, sambal, buljongtärning och pressad vitlök
Lägg över i en ugnsform allt eftersom och blanda ner tärnad mango. Koka upp matlagningsgrädde, krossade tomater, curry, sambal, buljongtärning och pressad vitlök
Grilla kycklingfiléerna i ugnen med curry och grillkrydda. Curry. Skär kycklingfiléerna i småbitar. Bulgur1 st grönsaksbuljong Kycklingfilé BladpersiljaGurkaSalladslökCocktailtomater SugarsnapsOlivoljaCitronCurryGrillkryddaSaltGör så här