Smula över ädelost. Stek bacon knaprigt. Krossa bacon till ett strössel och strö över. 500 g Kycklingfilé. 1 pkt Bacon. 500 g Kycklingfilé. 1 pkt Bacon
Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
Ädelostkyckling med bacon4 port3 kycklingfiléer1 pkt bacon3 dl matlagningsgrädde2 dl vispgrädde140 g Kvibille ädelost1 msk kycklingfondSkär varje kycklingfilé i fyra delar. Skär baconet i 2 cm breda skivor, stek det väl och fördela det sedan över kycklingen. 3 kycklingfiléer. 1 pkt bacon
Rensa kycklingfiléerna och dela i två delar. Häll över ädelostsåsen på kycklingen och toppa med bacon. Koka upp grädde, crème fraîche med ädelost och smaksätt med mango chutney, soja, salt och peppar
Skär kycklingfilén i mindre bitar, fräs i olja och krydda med grillkrydda, curry och salt. Vi andra höll med och kom fram till att kombinationen av kyckling, bacon, ädelost och kantarellfond är en riktig vinnare
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och stek i omgångar i smör och olja. Här är det en kycklinggratäng med allehanda godsaker i såsen, vi snackar vindruvor, ädelost, bacon och ölkorv, allt i en salig röra