Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Créme fraiche, grädde, ost, chilisås, paprika, pressad vitlök och kycklingfond och krydda med salt, peppar och chilikryddan
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Salt. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Salt. 4 kycklingfiléer Salt Vitpeppar 1 brk crème fraiche à 200 ml 3 dl grädde 3 msk mango chutney 1 pkt bacon à 125 g 1 äpple i mindre bitar 1 strimlad purjolök 1 grön paprika i mindre bitar 1 tsk sambal oelek 1 grönsaksbuljongtärning Riven ost
Tillsätt sedan creme fraiche, soja, mango chutney, grädde, kalvfond, salt & peppar. Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Den här kycklinggratäng är perfekt vardagsmat, snabb att tillaga och näringsrik. Jag kokade rött ris till min kycklinggratäng, men det tar lite extra lång tid, så vill du att maten ska vara klar lite snabbare än så, då rekommenderar jag jasminris istället, eller varför inte pasta
salt och peppar. Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan