Grillade kycklingklubbor 4 port. Kycklingen hade jag klart för mig redan på förhand. Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Värm ugnen till 225°. Stek kycklingklubborna i ugnen. Pensla kycklingen efter 15 minuter med en blandning av pressad citron, soja, pressad vitlök, smulad timjan och svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 8 kycklingklubbor 1 msk olja salt och svartpeppar eller rub valfri glaze Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Inlägget Grilladkycklingklubba med knaprigt skinn dök först upp på À la Michelle. Detta recept kommer att ge dig en saftig kycklingklubba och ett knaprigt skinn
Grillade kycklingklubbor med tzatsiki. När jag var gravid var Oskar jättenoga med att vi bara skulle äta svenskt kött för att det var det bästa för bebisen och det har vi fortsatt med nu också
Igår hade vi lite vänner här och grillade bla de här kycklingklubborna. Marinaden, eller chermoulan som de heter i Marocko, är ett superenkelt sätt att smaksätta både grillat kött och kyckling