Raita är också väldigt gott bredvid grytan, särskilt om man har i chili för att bryta av hettan. Inlägget Indisk gryta med kyckling dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Lägg tillbaka kycklingen i grytan tillsammans med timjan och häll i det vita vinet. Vänd kycklingen efter halva tillagningstiden och ta bort fett eller skum som stiger till ytan på grytan
Börja med att bryna kycklingen så den får fin stekyta och lägg sedan över dem i en gryta. Värm upp vattnet, grädden och portvinet med buljongtärningarna och krydda och smaka av
4 kycklingklubbor eller motsvarande styckdel200 g Gorgonzola3 dl vispgrädde2 dl portvin2 vitlöksklyftor2 hönsbuljongtärningar1-2 msk torkad grön peppar, mortladSaltVitpeppar4-5 dl vattenmaizenaBörja med att bryna kycklingen så den får fin stekyta och lägg sedan över dem i en gryta
En gryta hade ju funkar också. Confitera är att man har något som tillagas i fett långsamt i ugnen. Klassiskt är confiterad anka som då får bada täckt i ankfett
Toppa grytan med finhackad mynta och bladpersilja och lite finrivet citronskal. Toppa grytan med finhackad mynta och bladpersilja och lite finrivet citronskal
Alltid tillagas smidigt i en och samma gryta. Smakrik kryddig latinamerikansk risrätt med kyckling. Jag har sett olika versioner på arroz son pollo, man kan tex ha i gröna oliver, selleri eller majs
Fräs lök, äpple och vitlök samt kycklingdelar i en stekpanna i olja och lägg sedan över i en gryta. Stycka hel kyckling i mindre delar - bröst i tre delar, kycklingklubbor i två delar och skär loss vingar