Om du vill kan du ta ut dem och pensla dem med stekskyn i pannan efter halva tiden. Använd en ugnsfast stekpanna eller lägg över kycklingen efter i en ugnsform eller på ett ugnsgaller med en ugnsplåt under
Min äldsta tyckte fortfarande att kycklingklubba var gott. Lägg det på den förvärmda plåten och sätt in i ugnen under tiden kycklingklubborna förbereds
Skyn från ugnsbaket. Det var en jättegod och lättillagad måltid som passar hela familjen. Lägg kycklingklubborna i en ugnssäker form och täck med folie
Lägg folie över efter halva tiden. (Se inte 24 under tiden, så slipper ni kanske bränna skinnet. Salta och in i ugnen på bakplåtspapper på 200 grader i ca 50 minuter tills det är genomstekt
Lägg kycklingbitarna i en ugnsform med marinaden. Pensla med marinaden några gånger under tiden. Sätt ugnen på 200°. Stek kycklingen i nedre delen av ugnen cirka 30 minuter tills kycklingen är genomstekt eller innertemperaturen är minst 70°
Krydda med kryddmixen runtom hela kycklingklubban. Vänd kycklingklubborna efter halva tiden. Stek mitt i ugnen ca 35-45 minuter eller tills köttsaften är helt klar
Efter halva tiden så kan du ösa marinadvätskan med en sked över kycklingen. Sätt ugnen på 200 grader. Tillsätt kycklingen och marinera minst 10 min men gärna längre om du har tid. Lägg över kycklingen med marinaden i en ugnsfast form och sätt in i ugnen ca 45 min eller tills kycklingen är helt genomstekt. 659, Protein 46 g, Fett 29 g, Kolhydrater 52 g 1 kg Kycklingklubba Fryst
Lägg paprika, vitlök, citronhalvor, oliver och potatis i en oljad ugnssäker form. 1 Sätt ugnen på 175 grader. 4 Sätt formen i mitten av ugnen och låt stå cirka 50–60 minuter eller tills kycklingen är färdig och potatisen är mjuk. Rör om och vänd kycklingbitarna 2–3 gånger under tiden
Så till envardag är detta en väldigt enkel maträtt, det enda som tar tid är ju egentligen kycklingen i ugnen, vill man inte stå och vänta på den så köp färdiggrillade klubbor i affären
Vänd dem några gånger under tiden. Ös klubborna någon gång under stektiden. Stek mitt i ugnen 30-35 minuter eller tills de har fått fin färg och köttsaften är helt klar