4 stora kycklingklubbor2 msk oljasaltpeppar2 vitlöksklyftor4 msk honung2 msk riven, färsk ingefära1 msk rivet apelsinskalSätt ugnen på 200C. Detta recept kommer från Ica, det fanns tydligen med i tidingen Buffé från 1998. Katrin Edvall 4 stora kycklingklubbor
Jag älskar att både laga olika rätter till bufféer och att äta buffémat. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Lägg kycklingklubborna i en påse. Hittade ett recept i senaste numret av Buffé på Ginger beer chicken och planerade att laga det i helgen som gick, bara det att jag missade den lilla detaljen att det skulle vara 2 flaskor ginger beer i marinaden. 4 kycklingklubbor. 4 kycklingklubbor
En färdig blandad sallad, kanske serverad i glas på buffévis, quesadillas, heta potatisklyftor eller baked potatoskins, tacokryddade kycklingklubbor, enchiladstubbar och så de här tacotartletterna
I senaste numret av Buffé hittade jag denna Avokado- och jordgubbssalsa och igår provade jag att göra den och åt den till grillade kycklingklubbor som legat och gottat sig i marinad i flera timmar
Det fanns olika sorters äggrätter, olika korvar, små kycklingklubbor, revben, pulled pork, sidfläsk, bacon, köttbullar i tomatsås, tunnt skivad stek, en massa kallskuret och olika feta såser och kryddsmör
grillade kycklingklubbor. På eftermiddagen började vi med fikabuffé med bullar, kakor och tårta och när sen en av gästerna dök upp så det var lite sent med fika och lite tidigt för middag dukade jag upp lite ost o kex och bjöd på ett glas rosévin i solen i väntan på maten
Lägg kycklingklubborna (när jag är nyttig tar jag av skinnet innan jag lägger i dem) i en långpanna tillsammans med lök i klyftor och skalade morötter i bitar
Kycklingklubbor med en bit folie längst ner för att hålla i går också bra och brukar vara populärt. Pestopajsnittar med färskostkrämKantarellpajsnittarOst och kex tycker jag om att ha på buffébord
I veckan köpte jag ett gäng grillade kycklingklubbor på Maxi som vi ätit på kvällarna med lite sallad och tänkte att lite marinerad paprika kunde vara gott till som variation