4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Till servering rostade rotfrukter hetyoghurtsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Det är precis samma recept som min förra butterchicken som är gjord på kycklingklubbor, recept HÄR. Idag uteslöt jag chili för barnens skull men jag föredrar denna gryta het med sting i
Dela kycklingklubborna i mitten. Hacka löken, hetta upp olja och stek i en rymlig gryta. Kycklingen kokas upp i en god tomatsås som sedan ger smak till riset
Dela kycklingklubborna i mitten, krydda med svartpeppar runt om. Häll över löken och såsen i pannan. 4 st kycklingklubbor. Lös upp saffranet och buljontärningarna med 1 liter hett vatten, ställ åt sidan. Stek i upphettad olja ca 4-5 min på varje sida. 4 st kycklingklubbor
Heta indiska smaker bjuder vi på i Mårtenssons kök idag, det blir en av våra absoluta favoriträtter när det gäller indisk mat och kanske en av de mest välkända
Kycklingklubbor. Het kyckling. marineras i Sweet hot chilisås och. Blanda kycklingklubborna med marinaden. (Såsen gör så de blir krispigt kolaliknande på utsidan)
Kycklingklubbor med en het kryddblandning och ananas resulterar i en middag med karibisk touche. Här har vi vaknat upp till ännu en dag med strålande solsken som dessutom, för ovanlighetens skull, är vindstilla
Lägg kycklingklubborna med skinnsidan neråt på en plastskärbräda och banka till köttet några gånger. Det blir starkt och det blir väldigt gott, om man gillar stark och het mat, ska man prova detta
Gick in på outlet Itla el vad de heter. Summa sumaro av dagen,,,, sugen på precis allt, saknat sallad, frukt, grönsaker och sås till mina måltider,,,,, inte speciellt hungrig faktiskt , bara sug
Heta kryddiga kycklingklubbor med solrosfrön - jättegott. Jag brukar göra lite ”hot wings”-stil på dem, dvs pensla dem med någon sorts het och kryddig marinad
Serverade med de ugnsbakade rotfrukterna (potatis, palsternacka, paprika och rödlök) och såsen som jag gjorde av köttvätskan i plastpåsen som fick ett uppkok och redning med majzenastärkelse
Skarvningen bestod bland annat i att det fick bli kycklingklubbor istället för hela lår, uppblandat med lårfiléer och schalottenlök istället för smålökar