Värm en stekpanna, häll i (wok) oljan och stek kycklingklubborna lätt bruna. Gnid in kycklingklubborna med 2 msk limejuice, chilipepparn och hälften av vitlöken. 8 kycklingklubbor
4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Till servering rostade rotfrukter het yoghurtsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Skär grönsakerna i bitar, har du stora kycklingklubbor delar du dem i mitten. Hetta upp olja och stek potatis, aubergine och blomkål i omgångar tills de får en fin gyllene färg
Det är precis samma recept som min förra butterchicken som är gjord på kycklingklubbor, recept HÄR. Idag uteslöt jag chili för barnens skull men jag föredrar denna gryta het med sting i
Dela kycklingklubborna i mitten, krydda runt om med peppar och salt. 4 st kycklingklubbor. 1 kycklingbuljong utspädd i 3 dl hett vatten. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingarna på medelhög värme 6 min på varje sida. 4 st kycklingklubbor. 1 kycklingbuljong utspädd i 3 dl hett vatten
- Kycklingklubba med het dip. …som farmor till studenten alltid gör till deras festligheter) där man varvar ljusa och mörka tårtbottnar (2 av varje) med en vaniljkräm som inte är så söt som vår traditionella