4 1 msk tomatpuré 1 msk finhackad färsk ingefära 1 dl hoisinsås 4 kycklingklubbor (gärna majskyckling) 4 port ris (gärna jasmin) 1 burk bambuskott (à 225 g) 1 rödlök 200 g morötter 100 g vitkål 1 msk olja 2 tsk sesamolja 2 msk sesamfrön salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Lägg kycklingklubborna i dubbla plastpåsar och häll på marinaden. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form tillsammans med marinaden och tillaga i ugnen ca 35 minuter eller tills kycklingen är helt genomstekt. 4 kycklingklubbor. 2 dl hoisinsås
Pensla benen med hoisinsås och strö över persiljan. 1 dl hoisinsås. Sätt ugnen på 225 grader. Krydda kycklingbenen generöst med salt och peppar och lägg över på ett ugnssäkert fat