Häll olivolja på en plåt med folie över, saltakycklingklubborna på båda sidorna. Salt. Doppa sedan kycklingklubborna i majonnäsblandningen och ströbrödsblandningen
4 900 g kycklingklubbor 1 citron 3 vitlöksklyftor 1 msk soja 1 msk mango chutney 1/2 tsk salt 1 krm mald peppar 4 morötter färsk rosmarin 4 tomater 2 paprikor 1 zucchini 1 dl vitt vin (1 dl vin (för 4 port) kan bytas mot 1 dl vatten med med 1 tsk vitvinsvinäger i) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kycklingklubbor är billig mat och sköter sig i princip själv i ugnen. ½ tsk salt. Lägg kycklingklubborna på en plåt med bakplåtspapper och pensla på marinaden
Lägg klubborna i smord ugnsform. salt, peppar. Salta och peppra och pensla med soja. salt, peppar. 800 g (4 kycklingklubbor). Sätt ugnen på 225°C. Häll över kycklingklubborna och sätt in mitt i ugnen och tillaga i 30 min. 800 g (4 kycklingklubbor)
Sätt in i ugnen och låt stå i ca en timme så de är riktigt genomstekta och möra. Smält smöret och blanda i olivoljan och soyan, pensla kycklingen på "undersidan" och krydda med salt, vitpeppar och grillkrydda
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken