Ta ut kycklinglåren och servera dem med önskade tillbehör. Lägg kycklingbitarna så att skinnet är uppåt med någon cm mellanrum i en ugnsfast stekpanna eller ugnsform
Börja med att steka de saltade och pepprade låren tills ytan är fin. Kycklinggrytan. Under tiden skala och skivapotatisen, lägg i en oljad form eller liten stekpanna, kör en tre fyra lager med salt och peppar emellan, avsluta med ströbröd
Lägg frysta kycklinglår (medben) i en lergryta. Ringla över lite olja, ordentligtmed sweet chilisås, salt, vitpeppar, litekinesisk soja och lite vatten
Plocka ur kycklingbitarna och lägg i en ugnsäker form. Juice från stekningen av kycklinglåren. Börja med att krydda låren samt stek dem i olja tills de får färg
Gott och lent medsaftigtkycklinglår och en krämigrisotto. Kycklinglår. Skrapa ur auberginen och kör köttet med en mixerstavtillsammansmed smör tills du får en puré