Eftersom ingefära är temat på Månadens middagstips och det inte skadar att stärka immunförsvaret inför hösten, färsk ingefära är ju t ex en populär ingrediens i örtte och huskurer, så kan jag inte låta bli att leta spännande recept med färsk ingefära i
det här receptet. Den här marinaden gör vi nästan alla gånger vi ska marinera kyckling. För har man en gång gjort den vill man knappt ha någon annan längre
Det är en helt vanlig hummus, inget speciellt men här får ni receptet i fall att. (Det finns tydligen många olika recept där ute på hummus men här får du min superenkla som tar 2 min att slänga ihop men som blir supergod. #recept #sås #hummus #röror #veganskaröror #rotfrukter #vegan #veganrecept #vego #mytaste #hälsa #hälsosamt #hälsosamvegankost #hälsosamvegan #hälsosamvegandiet #plantbased #plantbaserat #plantbaseradkost #nyttigt #nyttigvegankost #nyttigvego #nyttigmat #nyttigveganmat #kycklingmarinad #veganfitness #plantbasedfitness #fitness #fitfam #veganfitfam #poweredbyplants 4 v
valfri kycklingmarinad eller (soja, olja, salt och peppar till pensling). Här bjuder jag på ett nytt kycklingrecept med många smaker som gifter sig bra tillsammans
Ta då en mindre mängd än vad som står i receptet (smaka dig fram) eller hoppa över den helt. Den enda som man behöver räkna är Tabbouleh och kycklingmarinaden, totalt 3 smartpoints per person. 4-6 kycklingfiléer (här har jag använt tunt skivad minutfilé), 1 påse färdig kycklingmarinad. 3 smartpoints per portion enligt receptet ovan
Kycklingmarinad. Jag har ett recept som är en riktig höjdare. Kycklingmarinad. Jag hade egentligen tänkt att skriva om den i ett inlägg om nyheten BreOliv från Zeta men då intresset för den blev stort på Facebook ger jag er receptet redan nu
Vi blev nöjda med lunchen bl a med en kycklingmarinad som vi höftade ihop på ingefära, vitlök, japansk soja & honung för mycket av allt utom möjligtvis honungen