Kycklingmarinad. Denna kycklig satay är ett måste att testa, det blir såå himla gott. Riv 2 cm färsk ingfära och blanda med 1-2 tsk fisksås, 3 msk olivolja, gurkmeja, koriander, 1 tsk kokossocker (kan ersättas med honung)
Superenkel kycklingmarinad. Min coleslaw gör jag utan majonäs och byter ut tung cremé frasich mot turkisk yoghurt, för att det är godare helt enkelt och ger en riktig fräsch och krispig sallad
Den enda som man behöver räkna är Tabbouleh och kycklingmarinaden, totalt 3 smartpoints per person. 4-6 kycklingfiléer (här har jag använt tunt skivad minutfilé), 1 påse färdig kycklingmarinad
Här kommer lite inspiration till kycklingmarinad, jag har dock inga mått så ni får gå på känsla. ) Jag kör nästan jämt på samma "bas" i min marinad (olivolja, soya, balsamvinäger, vitlök, himalayasalt, svartpeppar) sedan brukar jag variera med div örtkryddor, ingefära, chili eller tex sambal oelek
Trä upp filéerna på blötlagda träspett och pensla dem med kycklingmarinad. 1 st kycklingmarinad. Grilla spetten i en liten långpanna med bakplåtspapper i ca 8 minuter, vänd spetten efter halva tiden
Nej, derbyrivalerna ingen klassisk hummus MEN den får ändå konsistensen av hummus plus att när jag har mixat färdigt den vanliga kikärtshummusen i matberedaren och tömt hummusen i något annat kärl så tvättar jag inte ur matberedaren utan den kikärtshummusen som är kvar på väggarna och i botten av matberedaren får vara kvar där för det ger den där hummus smaken till avokado och pistage hummusen
Men recaito hör inte bara hemma på dominikanska utan den finns även i Puerto Rico och på Haiti och säkert på många andra ställen runt om Karibien och i Sydamerika fast under ett annat namn
1 hel färsk kycklingMarinad. Ett recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Råkade bli två kycklingrecept denna helgen, men det gör inte mig nåt
Blanda marinaden, häll över kycklingen om det är delar, hel kyckling penslar du, marinera minst 2 tim 2 rivna vitlöksklyftor 1msk riven ingefära,1/2 dl japansk soya, 1/2 dl flytande honung,