Tärna kycklinglåren i bitar om ca 1x1 cm. Blanda alla torra kryddor i en 2l plastpåse, häll ned kycklingtärningar i påsen med kryddor, häll över oljan, knyt ihop påsen och skaka runt
Kycklingragu med tomat och spenat4 portioner400 g kycklingfilé1 msk olivolja130 g färsk babyspenat150 g fetaost400 g passerade tomater1/2 grönsaksbuljongtärning2 tsk socker1/2 tsk salt1 krm svartpepparStrimla kycklingfilén
Kycklinggryta med röd paprika och kronärtskockshjärtan Kycklingragu med timjan och kapris Köttbullar i tomatsås Timjanköttbullar i tomatsås 900 gram lårkycklingfiléer
Koka upp kycklingragun. Täck botten på en smord ugnsform, 20x30 cm, med ett tunt lager kycklingragu. 4 portioner500 g kycklingkött, lår- eller bröstfilé1 gul lök250 g broccoli1 röd paprika2 påsar taco kryddmix1½ dl vatten2 dl crème fraiche200 g Philadelphiaost2 dl mjölkLasagneplattor1 dl riven gratängostSätt ugnen på 175 grader