3 msk SweetChili Sås. Perfekt rätt att göra av kycklingköttet som blir över när man kokar buljong. Grönsakerna är svarvade med en grönsakssvarv eller spiralizer som det också heter
a sweetchilisås och lime. Kycklingwok med stekta nudlar(ca 4 portioner). 2+2 msk sweetchilisås0,5+0,5 msk ostronsås. Tillsätt 1/2 tsk fisksås, 2 msk sweetchili och 1/2 msk ostronsås och låt alltsammans puttra ihop några minuter. Häll i nudlarna i wokpannan tillsammans med 2 msk sweetchilisås, 1/2 msk ostronsås och en skvätt soya och låt dem stekas i detta i några minuter. Kycklingwok med stekta nudlar(ca 4 portioner). 2+2 msk sweetchilisås
I med köttet och slå över vatten, kalvfond, soja, sweetchili och muscovadosocker. Dagens recept är en snabblagad kycklingwok med grönsaker och äggnudlar
Sweetchilisås och soja. Valfri mängd hackad chili. Idag tänkte jag svänga inom här med ett enkelt recept på en god kycklingwok, perfekt till en lunch i helgen eller som snabb middagsmat till kommande veckor
Servera kycklingwoken tillsammans med riset och goa coctailtomater. Vill du lyxa till det så kan du ha en matsked av Thai sweetchili ( 1 propoints per msk – ingår ej mättande dag)
Använd sweetchilin som smaksättare och tillsätt kryddorna. 1 burk kokosgrädde1 påse shiratakinudlar 1 kycklingfilé1 påse wook grönsaker ( använde 1/2 ungefär)Smaksätt med sweetchili sauce, havssalt,svartpeppar och cayennepeppar Bryn kycklingen först, ( brukar ta ur det ur pannan och tillsätta den igen på slutet),Wooka grönsakerna i lite olja, tillsätt kokosgrädden och kycklingen
 Häll ner cocosmjölken i grönsakerna, krydda efter smak med ingefära, sweetchili, sambal, fisksås och soja och när nudlarna är klara häller du i dem och rör ihop allting
Medan risnudlarna kokade hackade jag 1 liten gul lök, 1 bit röd chili, 1/4 röd paprika och stekte det mjukt i rapsolja. Därefter lade jag i rester av den grillade kycklingen och hällde på 2-3 msk sweetchilisås, 1-2 msk japansk soja och lite vatten