Kålpudding mannerström recept

Kålpudding enligt Mannerström

Kålpudding enligt Mannerström

Skär ut rotstocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten 10-15 minuter (den längre tiden för vitkål)

Kålpudding

Mannerströms Färs. Recept ur boken ”Mannerströms Färs” av Leif Mannerström. Skär ut stocken på kålhuvudet
Till mamma på 70-årsdagen

Till mamma på 70-årsdagen

Du  älskade Leif Mannerström oc hans fiskgratäng. Idag skulle du fyllt 70 år. Du som varit min stora inspiration i köket sedan jag var liten
Kålpudding av savoykål

Kålpudding av savoykål

Skär ut stocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat i 10 minuter. Ta upp det och lossna fina blad

Kålpudding enligt Mannerström

Skär ut rotstocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten 10-15 minuter (den längre tiden för vitkål)