Kålpudding enligt Mannerström Skär ut rotstocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten 10-15 minuter (den längre tiden för vitkål) www.matklubben.se
KålpuddingMannerströms Färs. Recept ur boken ”Mannerströms Färs” av Leif Mannerström. Skär ut stocken på kålhuvudet Tasteline
Till mamma på 70-årsdagen Du älskade Leif Mannerström oc hans fiskgratäng. Idag skulle du fyllt 70 år. Du som varit min stora inspiration i köket sedan jag var liten Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Kålpudding av savoykål Skär ut stocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat i 10 minuter. Ta upp det och lossna fina blad Matklubben.nu
Kålpudding enligt Mannerström Skär ut rotstocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten 10-15 minuter (den längre tiden för vitkål) Matklubben.nu