Blanda risetmed lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. 1½ dl kokt vitt ris. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
Blev så vansinnigt sugen kålpudding på väg hem från jobbet. Smaksätt med sirap, salt och peppar. Blanda ihop löken, riset, ägget, mjölken och färsen till en smet
Blanda risetmed lök, färs, kryddor, ägg och mjölk. 1½ dl kokt vitt ris. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1½ dl kokt vitt ris 800 g vitkål 25 g Arla® Svenskt Smör 2 msk sirap ½ tsk salt 1 dl vatten 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 300 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 ägg 1 dl Arla® mjölk
Bred färsen över och täck med resterande kål. Låt riset kallna. Koka upp 3 dl vatten och lägg i riset. Arbeta samman färsen medris, salt, peppar, paprikapulver, basilika, lök, paprika, passerade tomater, pressad vitlök och 3/4 dl vatten. 75 dl ris
Blanda köttfärs med fond, soja, lökpulver och kryddor, även ris om du vill. Servera med kokt potatis, valfria grönsaker, lingonsylt eller vilket tillbehör du helst föredrar, kålpuddingen är god i sig själv också förstås