Är du eller dina gäster nybörjare på kålrabbi. ➥ Halvera kålrabbin, lägg halvorna med snittytan neråt och skär bort den yttersta halvcentimetern med en vass kniv
This "Kålrabbi- Brassica oleracea var. gongylodes" post was originally uploaded by Tyra Hallséius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #harvest #skördetid #kålrabbi #recept #kohlrabi #kalarepa
1 kålrabbi (ca 250 g). Skala och skär kålrabbin till ca 1 cm tärningar. 1 kålrabbi (ca 250 g). En variant på något jag hittade i en tidning, Allt om mat tror jag det var
Kålrabbi har använts i mitt kök ett par gånger och jag har gillat det men nu var det länge sedan sist så när jag såg den i butiken härom dagen fick den följa med hem
Gräddig kålrabbi. Skala och strimla under tiden kålrabbin och tillsätt den när grädden har en krämig konsistens, vänd runt och smaka av med salt och lite vitpeppar
Kålrabbi. Kryddig kalkon med äppelraita och råstekt kålrabbi (4 portioner). 2 st kålrabbi. Skala och skiva kålrabbin tunt, hetta upp olivoljan i en stekpanna och fräs 2-3 minuter på hög värme