Kålrabbi, babyspenat, lime, rödbetor, gurka, selleri & grönkål. Tillagningen är superenkel, först ger jag kycklingen en stekyta på båda sidorna i stekpannan och efter det sänker jag värmen till låg/medel som kycklingen tillagas i under 12 minuter
Kålrabbi och gulbetor. Skala och skär kålrabbi och gulbetor i ca 2 cm stora tärningar. Höj temperaturen till 225° mot slutet av tillagningen, så att potatisen får fin färg, ca 5 minuter. 1 st kålrabbi
Kålrabbi och gulbetor. Skala och skär kålrabbi och gulbetor i ca 2 cm stora tärningar. Höj temperaturen till 225° mot slutet av tillagningen, så att potatisen får fin färg, ca 5 minuter. 1 st kålrabbi
Kålrabbi och gulbetor. Skala och skär kålrabbi och gulbetor i ca 2 cm stora tärningar. Höj temperaturen till 225° mot slutet av tillagningen, så att potatisen får fin färg, ca 5 minuter
När man bräserar, sauterar, steker den på spett eller i ugnen bör man skala den före tillagningen. Kålrabbi är mycket uppskattad i Central- och Östeuropa, men den är relativt okänd i Nordamerika
Kålrabbi och gulbetor. Skala och skär kålrabbi och gulbetor i ca 2 cm stora tärningar. Höj temperaturen till 225° mot slutet av tillagningen, så att potatisen får fin färg, ca 5 minuter