Vi friterade denna gång potatis så vi fick pommes och testade även kålrot som många rekommenderat. Från början hade vi även som tradition att hyra relaxavdelningen i simhallen och äta där, vilket jag tror vi får återuppta det till nästa år
Detta inlägget handlar sålunda främst om den trevliga kålrots- och rättikasalladen som jag själv hittade på (dock är dressingen kraftigt inspirerad av den som föreslås till salladen i boken)
Idag blev det stekt lax, med rostade rödbetor och kålrot, till det en jättegod sås med rödlök. Tag ut formen och för kålroten mot en sidan och lägg ner rödbetsbitarna i formen
½ skalad och delad kålrot. Min första tanke var lax. ½ skalad och delad kålrot. Fetaostgratinerad lax. Jag skulle kunna äta bara det Ja, laxen var god den också
Broder Anders fixade rotfruktsgratäng (hälften potatis och hälften med rotfrukter som selleri, kålrot, morot, palsternacka) med västerbottensost och dessa mumsiga sikromshjärtan