Herr Mårtensson ville prova att fixa hamburgare med röksmak utan att använda konstgjord rökarom iköttet, vilketinnebar att även marinatorn och röklådan plockades fram
Bryn köttet hårt med kappan som stekfett avsluta med att tillsätta smör, timjan och vitlök. Krydda köttet med purjolöksaska, senapsfrön, fänkålsfrön samt salt och peppar
Bryn köttet hårt med kappan som fett, avsluta med smör, timjan och vitlök. Krydda köttet med purjolöksaska, senapsfrön, fänkålsfrön, salt och svartpeppar
Köttet, en blandning fläsk och nöt, rimmades kvällen innan med charkuterisalt och kornen korngrynen kokades också kvällen innan så de han svalna ordentligt
Bena ur och putsa bogarna till rena köttbitarfria från senor och hinnor. Gå utomhus och lägg halm i botten på en stor gryta med låga kanter eller en röklåda
Hacka ner charlottenlöken riktigtfint och gör likadant med det rökta köttet. Lägg detta i en värmetåligliten bunke som placeras iröklådan när den är riktigtordentligt fylld med rök