Vi äter köttfärsbiffarna med en riktigt god, både söt och syrlig, rödlöksmarmelad. Blanda under tiden den smulade fetaosten med de soltorkade tomaterna
blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2. blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2
400 g köttfärs 150 g fetaost 2 vitlöksklyftor 2 ägg salt peppar Blanda köttfärs och fetaost i Quickchef III med knivarna Pressa i vitlöksklyftorna Blanda med ägg och krydda Forma biffar och stek i stekpanna. 150 g fetaost
Dela färsen i fyra bitar, platta ut på en skärbräda, strö över fetaosten och rulla ihop till biffar. Fetaostfylldaköttfärsbiffar med melonsallad (4 portioner). 150 gram fetaost. 150 gram fetaost