stekt köttfärs eller bitar av köttfärsbiffar. Pensla med Milda ovanpå och nedefter sidorna av rullen. Lägg ett ark filodeg på bakplåtspappersklädd plåt, pensla med flytande margarin, lägg ett ark filodeg ovanpå, pensla, sedan ett sista ark - pensla även detta ark med Milda
Köttfärsbiffar. Med löksås, fyllda medfetaost eller ädelost. Jag har valt mat med få ingredienser som är förhållandevis billig, mycket god och enkel att tillaga
- hacka bacon i små bitar- blanda i färsen- smula fetaostenoch häll i smeten- tillsätt creme fraiche, grädde, ägg, salt och kryddor- forma biffarna och stek i smörFör att ta vara på all fett som kommer från baconoch färsen stekte jag ett par bitar halloumi och broccoli i fettet
Så idag har jag bakat två sorters matbröd, gjort köttfärsbiffaroch förberett en del inför veckan. Ernst fläskfilé, den med korv inuti ochbacon utanpå, lika gott denna gång också