LövBiffs Gryta med Ris. Strimla lövbiff, lök och paprika och lägg i en gryta. Ca 300 g lövbiff. 2 dl vatten. Häll i vatten, grädde, kalvfond och vin och låt grytan puttra på låg värme i ca 15 minuter. Ca 300 g lövbiff. 2 dl vatten
Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Häll ned vatten, buljongtärningar, senap och soja och låt koka i ca 5 min. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff. 4 dl vatten
Inte så bra att starta brasor om det inte finns vatten tillgängligt i slang. Jag gillar att fräsa på lövbiff eller fläskfilé och göra en god sås med lite grönsaker
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skölj ur stekpannan med lite vatten så du får ut alla smakerna och häll i grytan. 400 gram lövbiff i strimlor1 gul lök i tunna skivor200 g färska champinjoner i skivorsmör att steka i2 msk tomatpuré2 msk dijonsenap1 tsk salt1,5 krm svartpeppar2 dl vattenBryn köttet i stekpanna och lägg över i gryta. 400 gram lövbiff i strimlor. 2 dl vatten