Kanelbullekakor– Smakar som kanelbullar men betydligt mycket lättare att göra. Sega nutellakakor- Kakorna smakar som en seg kladdkaka, som stått och gottat till sig någon dag
Blanda havremjöl, bakpulver, hackad choklad och vallmo och rör i smeten lätt. Denna mjukkaka är nästan naturligt sött , tack vare banan och också glutenfri då använde jag havremjöl
Lägg upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. 5 dl glutenfri mjölmix. Tårtbotten. Vispa ägg och socker pösigt, mal mandeln, rör ner alla torra ingredienser
Tyvärr är det lättare att bullarna fastnar i formarna när man penslar med mjölk. Ingen i familjen har alltså gluten och de fattade inte ens att bullarna var glutenfria
Värm jordnötssmöret något så att konsistensen är lättarbetad och mjuk. Låt stelna (chokladen får fortfarande gärna vara lite mjuk, för att lättare kunna skäras)
Vi fotade kanelbullar, glutenfri och mjölkfri jordgubbstårta, glutenfria småkakor, saftig glutenfrisockerkaka, glutenfria kärleksmums och en massa härliga stämningsbilder
Fodra en form med löstagbar kant med bakplåtspapper, och smörj botten lätt. Här kommer ännu en variant på en HELT underbar chokladkladdkaka, som passar att kalasa på vid någon av sommarens begivenheter
Inte alla vill stå inne i köket och envisas med komplicerade kakor eller vänta på att bullar ska jäsa, men många vill ändå ha en kaka till kaffet, då är rulltårta lösningen