Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Idag har det snöat hela dagen och det är inte kul att vara ute på vägarna och köra. Jag har varit på jobbet i några timmar, men när jag kom hem så bakade jag en långpannekaka
Hemma igen. Utomhus råder en stilla, varm och alldeles underbar vårkväll och här sitter jag mätt och belåten efter att ha spenderat de senaste dagarna hos mina föräldrar sysslandes med ett idogt bakande
Saftiga, goda och lättbakade. Alltså wow. Det här receptet är G R Y M T. Det här är egentligen tänkt att bli en långpannekaka men så gjorde jag en fjärdedels sats och fick ut 24 st minimuffins
Blanda vetemjöl, bakpulver, socker och finfördelat smör. Rör i ägg och mjölk i mjölblandningen. Häll smeten i smord långpanna, pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker