Bygg upp burgaren med brödet, sen dressingen, tomat, köttet och sist lök och brödet. 800 g nötfärs, gärna av hängmörat nötkött. 8 skivor bacon (lättgrillat). 800 g nötfärs, gärna av hängmörat nötkött 16 g finsalt 2 g Svartpeppar, grovmalen 8 skivor bacon (lättgrillat) 8 skivor Sorte Sara (dansk ost) 4 skivor bifftomat 8 st silverlökringar, tunt skurna 4 st hamburgarbröd, hembakade
Har ni någon favoritaffär där ni alltid handlar kött. Vi har börjat att åka till City gross en gång i månaden för att handla upp oss på kött och fylla frysen med
kött från kor som "behandlats med stor omsorg, lyssnat på opera, blivit uppfödda på malt och utvalda grödor samt fått daglig massage för att ge det möraste och smakrikaste köttet
Servera till en bit kött, kyckling eller varför inte fisk. Jag lade ut en bild på Instagram (@matochodla) där jag visade hur mycket squashen hade växt under veckan vi var iväg i Spanien
Bygg upp burgaren med brödet, dressingen, tomat, köttet, ketchup, lök och sist locket. 800 g nötfärs, gärna av hängmörat nötkött. 8 skivor bacon (lättgrillat). Serveras vid 18 C till rätter av mörkt kött
Skär brödet i 2 centimeters tjocka skivor. Grilla brödskivorna på bägge sidor så att ytan blir sträv. Gnid ena sidan med skalad och halverad vitlök och stänk över lite olivolja