När han häromdagen la ut en snålvattenframkallande bild på sitt nybakade bröd visste jag direkt att detta var ett recept jag ville testa, så igårkväll tog jag tag i saken och bakade min version av Fredriks saftiga långpannebröd
Vi bakade även ett Långpannebröd. Det har varit en produktiv eftermiddag i lilla köket. Nu vilar jag lite i soffan innan det är dags att sätta i gång med kvällsmaten
Det här brödet blir väldigt saftigt, samtidigt som det får ett trevligt tuggmotstånd. Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
______________________________________________________Fler recept på långpannebröd hittar du HÄR >>. Långpannebröd - Saftigt och gott med havregryn (ca 24 st). Grädda mitt i ugnen i 225° i ca 25 min ______________________________________________________Fler recept på långpannebröd hittar du HÄR >>
Tidigare i veckan bakade jag detta otroligt saftiga och goda Långpannebröd. Långpannebröd 3 dl Rågflingor2 dl Fiberberikade havregryn6 dl mjölk0,5 dl flytande smör rapsolja1 pkt jäst (50g)2 msk brun farin2 tsk saltca 7 dl vetemjölLägg rågflingor och havregryn en bunke eller direkt i assistentbunken
Det är ett långpannebröd som var väldigt enkelt och smidigt att göra och som var gott och saftigt. När mina föräldrar var på besök bakade jag det här brödet
Idag ska ni få ett recept på ett långpannebröd som jag har valt att kalla för sirapsrutor och det är helt enkelt för att det är några matskedar sirap i degen
Långpannebröd är smidiga tycker jag. Det här blir ett gott och saftigt bröd som innehåller lite grovt rågmjöl och linfrön och brödet passar utmärkt med en skiva ost