Skala och finhacka rödlöken och vitlöken. Den var faktiskt helt i klass med två av våra andra enchiladasfavoriter, enchiladas med squash och keso samt enchiladas med tacokryddad keso, jalapeno och paprika (se recept här och här)
Tillsätt löken och fräs några minuter med färsen. Innehållet med squash, aubergine och paprika i en syrlig marinad visade sig ge köttfärssåsen en riktigt fin smak
Aubergine, squash, lök och champinjoner. Fräs den hackade gula löken i smör/rapsolja. Fräs squashskivorna i smör/rapsolja (eller olivolja) på ganska hög värme till lite färg på båda sidor
Löken, vitlöken och en stor grillad inlagdpaprika hackades och frästes i en stekgryta. En tomatsås kokades med lök, krossade tomater, hackad paprika och kryddor
Ha i löken, squashen och paprikan. Skala och finhacka löken. Det har varit ganska kallt den senaste veckan så vi kommer nog inte att kunna skörda squash/zucchini särskilt länge till innan plantorna tackar för sig
Skala och dela löken i halvor. Har du en bit squash liggande i kylen. Där vandrar han mellan drivor av paprika och oliver, förbi pyramider av snäckor och bläckfisk
Fräs lök och båda sorters grönpeppar i smörpannan efter filén. Använd gärna både inlagd och torkad grönpeppar för att få det allra bästa resultatet på såsen
Men om jag till exempel har lite broccoli, lök, spenat, vitlök och tomat i kylen så blir det inte bara en vanlig middag utan en riktig lyxmiddag och dessutom räcker det med två kastruller