Löksills lag recept

Inlagd löksill

Inlagd löksill

Koka upp ättika, socker och vatten under omrörning och kyl ner lagen till kylskåpskall. Varva lök, morot, sill, lagerblad och kryddpeppar i en stor väl rengjord glasburk
Löksill

Löksill

Låt lagen kallna helt innan den slås på sillen, som delats i lagom bitar och varvats med rödlöken. 2 lagerblad
Löksill

Löksill

Inlagd löksill (här hittar du originalinlägget). Inlagd löksill. Låt ligga i nytt fräscht vatten medan du kokar lagen
Löksill

Löksill

Koka upp lagen och låt svalna. lagerblad. Lägg sillen i en burk och slå lagen över låt stå minst 2 dygn innan servering
Fransk löksill på matjes

Fransk löksill på matjes

Koka upp lagen, och låt svalna. Vispa ner sandeln i lite av lagen, den löses ej, men behöver stå och "färga"
Löksill och hela vårt sillsortiment!

Löksill och hela vårt sillsortiment!

Koka upp vatten, socker, ättikssprit, lagerblad, kryddpeppar och lök. Låt lagen kallna. Skölj av sillarna och skär i lagom munsbitar
Lchf Löksill

Lchf Löksill

Plocka upp sillen ur lagen, men spara lagen. Skär sillen i lagom stora bitar. Tillsätt kryddorna, och häll över lagen som sillen legat i
Löksill

Löksill

Koka upp lagen och kyl den. Häll på den kalla lagen och låt sillen stå i kylen ett dygn före serveringen
Löksill med dill

Löksill med dill

Varva sill, kryddpeppar, lagerblad, skivad purjolök, lök och dill. Häll på lagen och låt stå i 1 dygn. 2 st lagerblad
Bästa löksillen

Bästa löksillen

Lag. Lägg i lagerblad och häll på lagen. 2 st lagerblad. Koka upp ättikssprit, vatten och socker och låt kallna
Löksill

Löksill

Den här varianten är enkel och innehåller inget konstigt, bara lök och sill och lag. Lag. Börja med att blanda alla ingredienser till lagen i en kastrull och koka upp
Löksill med dill

Löksill med dill

Rör ihop lagen tills sockret lösts upp. Häll lagen över sillen och låt dra i kyl i ett dygn. Skölj av sillfiléerna och låt rinna av väl
Löksill i klart spad

Löksill i klart spad

Koka upp lagen och låt den kallna helt. Varva lök och sill i en fin burk och fyll på med den kalla lagen så stt det täcker
Löksill

Löksill

Ättikslag. Blanda ättikslagen i en kastrull och koka upp. Lägg i löken och låt lagen kallna. Häll över den kalla lagen
Löksill

Löksill

Tillsätt krossad kryddpeppar, krossad vitpeppar, lagerblad samt kryddnejlikor och koka upp. Sätt ättikslagen åt sidan att svalna och kallna
Skånsk löksill

Skånsk löksill

Skiva sillen i lagom bitar. Häll över den kalla lagen. Koka upp socker, vatten och ättika. Låt svalna. Skiva rödlök
Löksill

Löksill

Lag. Låt lagen kallna. Varva sill, lök, morot, pepparrot, peppar och lagerblad i en glasburk. Häll lagen över sillen
Löksill

Löksill

Blanda ingredienserna till inläggningslagen. Lägg filéerna i lagen och ställ kallt över natten. 3 Lagerblad. 3 Lag