Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biff med bambuskott. Vill man kan man tillsätta lite färska champinjoner i grytan, men här kommer min version på biff med bambuskott som är minst lika god som den på kinarestaurang - om inte godare
Strimlorna av tunn lövbiff ska marineras med bikarbonat och soya ett par timmar i rumstemperatur. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer
Biff med bambuskott är en av de mest omtyckta rätter i kinarestauranger. Här kommer min version på biff med bambuskott som är minst lika god som på kinarestaurang, om inte godare
Skär lövbiffen i strimlor. 600g lövbiff. 1 burk bambuskott. 600g lövbiff. 1 paprika 1 burk bambuskott. Mmmmm vilken god middag jag fick till idag alltså
300-400 g strimlad lövbiff läggs i en blandning av 1 msk färskriven ingefära, 2 msk maizenamjöl, 3 msk vatten och 0,5 tsk salt. Tillsätt även 1 burk bambuskott (avrunnen). 300-400 g strimlad lövbiff
Under tiden fräser du på bambuskott, lök och champinjoner. Låt stå framme i rumstemperatur under tiden du steker på purjolök, vitlök, bambuskott och champinjoner