Marinerade champinjoner. Eftersom jag inte gillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Lövbiff gartäng med Ädelost. 350 g lövbiff, strimlad. 350 g lövbiff. Denna rätt blev jag bjuden på i vintras på en av våra tjejmiddagar och det har blivit en riktig favvo hemma hos oss
Detta är för en person, det är bara att öka efter antal och hur mycket smak man vill ha på lövbiffarna, räknade med en matsked philadelfiaost till varje lövbiff och styrka på resten det blir som man själv tycker
Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Stek/grilla köttet på hög värme och ät tillsammans med ris och marinerade grönsaker
Blanda ner lövbiffen. Skär lövbiffarna i 1 1/2 cm breda strimlor. Hetta upp en stor stekpanna med 1 msk rapsolja och stek lövbiffsstrimlorna i 1 minut. 400 g lövbiff
Lägg sedan den råa, marineradelövbiffen över grönsakerna. Om du andvänder lövbiff kan du läsa här. receptet så är det lövbiff)3 msk soya2 msk kalvfond2 pressade vitlöksklyftor150-200 g färska champinjoner1 finhackad gul lök1 hackad röd paprikaSås