Lite ungefärliga mått i receptet så här får ni smaka er fram till ert eget slutresultat, någon vill kanske ha mer tjong i såsen och då tar man mer senap, andra vill ha mer sälta och kan då ta mer bacon och fond i
I med soja, senap, riven vitlök, buljongtärningar och dragon. Servera med valfri pasta. 700 g lövbiff. 1 tsk fransk senap. -Mama Skogly ♥ 700 g lövbiff. 1 tsk fransk senap
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Häll ned vatten, buljongtärningar, senap och soja och låt koka i ca 5 min. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff. 4 msk dijonsenap
Smaksätt med senap, salt, peppar och dragon. Skiva champinjonerna och strimla lövbiffen. Koka pastan enligt paketet och servera den het tillsammans med såsen, (ev
Servera med ris, pasta eller pressad potatis. Tillsätt senap, soja, buljongtäringen och syltlöken. 3 dl turkisk yoghurt1½ msk olja600 g lövbiff2 st gula lökar3 tsk mjöl3 dl vatten1½ dl syltlök3 msk fransk senap3 msk kinesisk soja1 köttbuljongtärningsalt. Skär lövbiffen i 1 cm breda strimlor