Det var första gången jag lagade till bläckfisk på det här sättet. Då blev det äntligen av att testa att marinera bläckfisk, en rätt jag tycker om här vid Medelhavet
Blåmusslor är godast när man tillagar själv. Bläckfisk. Många är rädda för att laga blåmusslor men det är nog mest att de inte vet hur man ska hantera blåmusslor eller musslor i övrigt
Det går att frysa in paellan om du har lagat på tok för mycket och vill spara resterna. Vissa håller strängt på att inte blanda kött och skaldjur och vill du göra en rent maritim paella passar det bra att ta med bläckfisk och havskräftor i stället för kyckling
I söndags blev jag vansinnigt sugen på calamari när jag gick förbi fiskdisken på Waitrose, så vi köpte en del och sen lagade jag ett berg av calamari till middag till Therése och mig
Hej, Jag har varit med och lagat recepten i Edwards (min mans) kokbok –. Konsistensen på sniglarna kan jag nog tycka var något mellanting mellan svamp och bläckfisk, och helt ok
Att laga till några Tapas är något som är riktigt enkelt, det finns mängder med goda rätter som passar både till ett glas vin på kvällen eller till en nyttig lunch i sommarvärmen
Jag önskar helt enkelt att jag kunde äta mer och hade ännu mer tid till att laga mat. Men i lördags bjöd jag i alla fall på en vårig trerätters som bestod av mammas otroligt goda ramslökssoppa, bläckfisk och chorizo med bönor och spenat samt denna goda pannacotta med smält rabarber