Att äta hemlagadehamburgare ute i solskenet är verkligen inte fyskam. Biffen lagade vi utan skorpmjöl, på riktigt fint maletkött, som vi stekte utomhus i vår hemgjorda "muurikka" (vad är muurikka på svenska, murbottenpanna eller något ditåt, haha
Det här receptet är ett grundrecept för veganska hamburgare och en vegansk hamburgerdressing som jag utvecklat under lååååång tid, och som jag nu anpassat för att kunna lagas med Anammas formbara färs
Jag, som lever för mat, tänker mat, drömmer om mat, bjuder på mat, lagar mat, köper mat och äter mat mest hela tiden, är ju försatt i en helt absurd situation
När vi var i Åre hade vi delat upp så man hade två matdagar och så var man två och två och roterade så man fick laga mat med olika och behövde inte tänka på det varje dag
Första maträtten från veckans Lina barnkasse lagades igår. Hamburgare. Barnen gav hamburgare med bröd (Max hamburgerbröd) klart godkänt men hade velat ha en till så att detta skulle vara en mättande middag för 4 personer anser jag inte