Jag älskar fisk, men tyvärr är jag väldigt dålig på att laga mat med fisk "till vardags". ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel). 3-4 tomater ca 4-500 g fisk efter behag (den här gången blev det färsk lax och färsk kummel)
Fisk är ju både nyttigt och gott, dessutom är det väldigt enkelt att laga. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Snabb att laga med goda smaker. 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel. Fiskgryta med saffran 4 portioner 250g vit fisk, tex torsk, kolja, sej eller kummel
Den här fiskgrytan är typisk för mitt sätt att laga mat av vad man har. Idén var något lättlagat och så blev det också med allt i en gryta till en portion
Du kan tillaga den här rätten med filéer av annan vit fisk, t. torsk, kolja eller kummel. ex. Servera med kokt pressad potatis, ris eller pasta samt en fräsch grönsallad
Rätten är smidigt och enkelt att laga. Mia 264 kcal/port utan potatis 416 kcal/port med potatis 4 port 400 g fiskfilé (pangasius, kummel) 300 g skalade räkor 1 pkt findus bönor med dillpesto 450g (färdigblandning) 1 msk kapris (kan uteslutas) 2 dl matlagningsgrädde  Tillbehör