Lägg lammbogen i en ugnssäker gryta, salta & vitpeppra. vinbuljong från grytan. 1 kg lammbog med ben. Lägg på locket och sätt in grytan i ugnen i 5 timmar. 1 kg lammbog med ben
Bryn i järngryta på hög värme i olja. 1-2 kg uppskuren lammbog med ben. Sätt in grytan (med lock) i ugnen 3-4 timmar på 150 grader. 1-2 kg uppskuren lammbog med ben
Bryn köttet i stekpanna och lägg över i en gryta. Det traditionella italenska köket använder kalvlägg till osso bucco, men det går lika bra med kalvbog, lammbog, lammlägg eller oxlägg
Bryn rotsakerna/grönsakerna först i en tillräckligt stor gryta, lyft dem upp och låt vila. Stek choritzokorven tills den fått vacker stekyta, lyft upp den ur grytan och fortsätt med att steka lammköttet tills det fått en vacker färg, lägg till sist i tomatpuren och alla örterna samt ramslökspastan
Tillsätt lammbogen (bacon el. Hacka upp selleri och potatis i tuggstora bitar och släng i grytan. Lägg tillbaka i grytan igen, låt även benbitarna som blir över koka med för smakens skull
Det funkar i form av hamburgare, med en enkel sallad eller ris, vi passade på att testa de nya tacoskalen från Old el Paso vilket visade sej vara ett alla tiders bra sätt att äta grytan på