Nä, jag köper hellre två kilo lammbog. Lägg ner lammbogen, rör runt och var lite elak mot köttet. Grilla sedan bitarna med lammbog tills dess att köttet är saftigt rosa
Bräserad lammbog. 1 lammbog med ben. 1 bifftomat, skivad. Bryn lammet runt om i en het stekpanna. Lägg i en kastrull tillsammans med alla andra ingredienser
Bryn 1-1 1/2 kilo lammbog runtom i stekpannan, så att den får fin yta. 1-1 1/2 lammbog. Så här gör du. Dela också en eller två hela vitlökar på mitten och bryn den platta sidan
Har ni testat lammbog. Jag har ett recept sedan tidigare då jag gjort lammbogen i ugnen, då kan man även ta tillvara skyn och göra en god sås men den här gången körde jag low and slow på grillen istället
Bryn 1-1 1/2 kilo lammbog runtom i stekpannan, så att den får fin yta. 1-1 1/2 lammbog. Dela också en eller två hela vitlökar på mitten och bryn den platta sidan
1,2 kg lammbog sågade i 4 cm skivor. 1 gul lök, skivad. 1,2 kilo lammrevben med benet kvar, eller lammbog i 4 cm skivor. 1,2 kg lammbog sågade i. 1 gul lök, skivad. 1,2 kilo lammrevben med benet kvar, eller lammbog i
1,5-2 kg blandade bitar av lammkött, t ex bitar av lammbog, kotletter och lammstek. 6 klyftor vitlök, skivade. 1,5-2 kg blandade bitar av lammkött, t ex bitar av lammbog, kotletter och lammstek 1,5 kg potatis 2-3 rödlök 2 klyftor vitlök 400 g små frysta ärtor 2 dl vitt vin färsk rosmarin, repad olivolja salt svartpeppar. marinadca 0,5 l vitt vin 6 klyftor vitlök, skivade 3-4 lagerblad, smulade 1,5 msk torkad rosmarin 1,5 tsk salt 2 krm svartpeppar
Överst lägger du skivade tomater och en burk fetaost i kuber. 1 kilo lammbog eller lammsadel. Skär loss och strimla köttet från 1 kilo lammbog eller lammsadel och lägg i marinad över natten. 1 kilo lammbog eller lammsadel