Biffarna serveras med ugnsbakade potatisklyftor och tsatsiki. Lägg klyftorna i ugnens långpanna. Biffarna serveras med ugnsbakade potatisklyftor och tsatsiki
Lammfärsbiffar. Till lammbiffarna serverade jag ugnsrostad potatis. //Malin Lammfärsbiffar. Potatisen delar jag i två delar, lägger i ugnsform, ringlar över vitlöksolja (ganska rikligt), sedan strör jag över flingsalt och torkad oregano
Lägg den i en ugnsfast form strö över salt, peppar och rosmarin, häll på olivolja och blanda väl. Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Ugn. Sätt ugnen på 225 grader. Stek i ugnen tills biffarna är klara 25-35 min. 600 g lammfärs 0,5 tsk kryddpeppar 1 klyfta vitlök, pressad 1 tsk senapskorn, stötta 1 liten gul lök, riven 1 förp bacon salt och svartpeppar rivet citronskal och hackad persilja till garnering Ugn
lammfärsbiffar till valborg kanske. Det var liksom upplagt för grillning av dessa lammfärsbiffar i helgen, då aprilvädret plötsligt visade sin sida med världens hagel/regnskur
Lägg sedan över i en ugnsform. Fräs lammfärsbiffarna snabbt på vardera sida i stekpanna. Servera med ugnsrostade rödbetor med fetaost och rosmarin, gå till receptet här
"Genom att låta lammfärsbiffarnaugnsbakas i några minuter för att sedan kyla ned dem kan man enkelt ta med dem på picknicken för att sedan snabbt grilla på dem precis innan servering